Συγκλονιστικό και άκρως ΠΑΟΚτσήδικο

Διαβάστε για την απίστευτη δύναμη ψυχής που επέδειξε ένας απλός, αλλά τόσο αφοσιωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, συγκλονίζοντας την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συνοπαδούς του

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια για όσα ανατριχιαστικά συνέβησαν χθες το μεσημέρι στα κοιμητήρια της Μαλακωπής. Σας παραθέτουμε αυτούσια την ιστορία όπως την δημοσιεύει το σημερινό "Metrosport": "Για όσους έχουν έστω και λίγη αίσθηση του τι σημαίνει οπαδική αγάπη, τα όσα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στο νεκροταφείο τπς Μαλακωπής αποτελούν μία εμπειρία που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν στπ ζωή τους. Κι όχι μόνο αυτά που συνέβησαν, αλλά και όσα έμαθαν για τον «Λάκη τον αρχηγό», όπως ήταν γνωστός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κυρίως τους παλιούς.

Στα 52 του «έφυγε» από τη ζωή παλεύοντας με την επάρατη νόσο για περισσότερους από έξι μήνες.

Το συγκλονιστικό είναι ότι έδινε τη μάχη μόνος του, χωρίς να πει τίποτα ακόμπ και στην οικογένειά του. Η γυναίκα του (μαζί και η κόρη του θα πρέπει να είναι πολύ περήφανες για εκείνον) το έμαθε λίγες μέρες πριν, όταν παραπονέθηκε για πόνους και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Θεόφιλος, όπως ήταν το μικρό του όνομα, πριν «φύγει», έ1 γράψε σε ένα σημείωμα που άφησε στο γιατρό του την τελευταία επιθυμία του: «Στο τελευταίο, το πιο μεγάλο ταξίδι μου, θέλω να με αποχαιρετήσετε σαν αετό. Να φορώ μία φανέλα του ΠΑΟΚ και στο φέρετρο μου να υπάρχει μία σημαία του ΠΑΟΚ. Σας αγαπώ όλους».

Έτσι και έγινε. Περισσότεροι από 300 συνδεσμίτες, οι περισσότεροι της παλιάς φρουράς, τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του.

Συγκλονίστηκαν όταν έμαθαν πόσο γενναία αντιμετώπισε το ραντεβού του με το θάνατο. Μπορεί να ήταν μικρός το δέμας, αλλά η ψυχή του ήταν τεράστια. Και ειδικά στις μέρες μας, που μετράμε τα πάντα με το χρήμα και το συμφέρον, τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν.

Καλό σου ταξίδι, Θεόφιλε..."

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τo OlaPaok
Πρότεινε το OlaPaok μέσω του Google